Főoldali

A gázbojlerszerelő szinte minden gázbojler javítást elvégez!

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

Szerelőink többsége már személyesen tapasztalta a meleg víz hiánya okozta kellemetlenségeket. Hisz ilyenkor kezdődik a felesleges és időpocsékoló vízmelegítés a lábasokban. Csak gyűlik a mosogatnivaló és mint gyakorlott apukák tudják, hogy a gyerekek fürdetése is vesződséggel jár.

 

Kép 1

 

A jogszabályi előírásoknak megfelelően zárt rendszerű turbós, kondenzációs gázkészülékeket lehet beüzemelni!

Ehhez szükség van a gázművektől egy engedélyre, valamint a kéményt is ki kell béleltetni. Mindennek költsége összesen 700.000 Ft-tól 1.000.000 Ft-ig terjed!

Gyakori problémaként merül fel még a régi gázcső. Ennek leszerelése sajnos számos bürokratikus akadály miatt 200.000 Ft körüli összegre tehető. 

Ezzel szemben egy villanybojler felszerelése munkadíjjal és a bojler árával együtt már 54.000 Ft-tól elérhető, ezért nem javasoljuk a meglévő gázkészülék helyett a villanybojlert. A fogyasztása általában egy 80 literes villanybojlernek 2 fő esetén havonta 1-2 ezer forint.

Mi csak a készülék leszerelését javasoljuk, mert a meglévő csőszakasz általában nem befolyásolja a villanybojler szerelését!

A gázbojler leszerelés és az új villanybojler felszerelését ugyanaz a csapatunk végzi, így Önnek ezt akár 2-3 órán belül el tudják végezni szakembereink. 

További információért kattintson ideLINK a villanybojler felszereléshez

Ezt követően akár már másnap kimegy Önhöz a villanybojler szerelő, aki felszereli az új villanybojlert.

 

A gázbojlerről új gázbojlerre történő cserék gyakorlatilag ellehetetlenültek a bürokratikus akadályok okozta többletköltségek miatt, ezért sajnos már nem foglalkozunk ezekkel a munkákkal.

 

 

  

Kép 2

 

Kép 3

 

Milyen márkájú gázbojlerek javítását vállaljuk?

Aeg, Ariston, Backer, Bosch, Clage, Dasolid, Duna, Elnett, Eta, Fagor, Ferolli, Fég, Glasslined, Gorenje, Hajdu, Hettler, Idropi, Isea, Junior, Kospel, Kristal, Ocean, Perla, Pisea, Radeco, Radeco kospel, Regent, Renovastar, Siemens, Star, Stiebel eltron, Tátramat, Tesy, Vaillant

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a gázbojler javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több gázbojlerszerelővel dolgozunk. Ha a befolyó idom vagy a gázbojler elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelyiséggel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz gázbojlert javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel! 

 

Gázbojler szerelőink képzettsége

Kollégáink a legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a gázbojlerszerelésekben, így nyertek felvételt cégünkhöz, a Profi Lakásszervíz Kft-hez!

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 gázbojlert javítottak már meg sikeresen, ezért minden gázbojler javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú gázbojlert gyorsan meg tudnak javítani!A gázbojler szerelő Budapest minden kerületében vállal munkákat!

 

Mikor dolgozunk?

Hétfőtől szombatig reggel 8 órától este 6 óráig foglalkozunk gázbojler javításokkal!

gázbojlerszervízünk még szombaton és ünnepnapokon is rendelkezésére áll!

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

A gázbojler javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a gázbojler hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítania. A gázbojler szereléshez elengedhetetlenhogy beépített készülék esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett gázbojlert nem tudunk megjavítani. Ha nem tudja kihúzni, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a gázbojlert körülvett bútorelemeket. A gázbojler szerelő ezt követően tudja csak a gázbojler javítást megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a gázbojler még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a javítás végeztével, hogy működik-e.

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a gázbojlerét.

2. A készülékek több mint 99%-át megjavítjuk!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi nem tartunk fent műhelyet, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és gázbojlerszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a gázbojleres szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a gázbojler, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú gázbojler szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

10. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

 

 Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a fég gázbojler szervíznél vagy vagy vaillant gázbojler szervíznél vagy a ferolli szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

Számos beretta gázbojler javítással foglalkoztunk már, ezért a dég gázbojler szervíznél is felmerültek ugyanezek a dicséretek is..

 

Miben nem tudunk segíteni?

Ha a gázbojler meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.) 

  

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a gázbojlerszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

A gázbojler javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A gázbojler szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia gázbojler szervízt.

 

Gázbojlerszerelő vicc

János új gázbojleret vesz, a régit kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihető. A gázbojlere azonban egész héten kint áll az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy gázbojlerszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a gázbojler.

János így is tesz és a gázbojlerét már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

 

Tulajdonképpen Aeg gázbojler szervíz, Ariston gázbojler szervíz, Backer gázbojler szervíz, Bosch gázbojler szervíz, Clage gázbojler szervíz, Dasolid gázbojler szervíz, Duna gázbojler szervíz, Elnett gázbojler szervíz, Eta gázbojler szervíz, Fagor gázbojler szervíz, Ferolli gázbojler szervíz, Fég gázbojler szervíz, Glasslined gázbojler szervíz, Gorenje gázbojler szervíz, Hajdu gázbojler szervíz, Hettler gázbojler szervíz, Idropi gázbojler szervíz, Isea gázbojler szervíz, Junior gázbojler szervíz, Kospel gázbojler szervíz, Kristal gázbojler szervíz, Ocean gázbojler szervíz, Perla gázbojler szervíz, Pisea gázbojler szervíz, Radeco gázbojler szervíz, Radeco kospel gázbojler szervíz, Regent gázbojler szervíz, Renovastar gázbojler szervíz, Siemens gázbojler szervíz, Star gázbojler szervíz, Stiebel eltron gázbojler szervíz, Tátramat gázbojler szervíz, Tesy gázbojler szervíz, Vaillant, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch gázbojler márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú gázbojler javítását vállaljuk, mert a gázbojler szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Fizetési módok:

- Ha nem történik javítás, akkor csak a hatezer forintos kiszállási díjat kell kifizetnie.

- A bevett fizetési gyakorlatnak megfelelően forint alapú készpénzt fogadunk el, sajnos átutalással valamint bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 3000 Ft-ot felszámolunk.

 

 

 

gázbojlerszerelő állás

Hívjon még ma!

06 70 271 93 48

Akár 2 órán belül kimegyünk! 

06 70 212 67 68

Nyitvatartási időnk

Mára már sajnos bezártunk!

Foglaljon időpontot ITT a következő nyitvatartási napra!

 

hétfő
08:00 - 18:00
kedd
08:00 - 18:00
szerda
08:00 - 18:00
csütörtök
08:00 - 18:00
péntek
08:00 - 16:00
szombat
08:00 - 18:00
vasárnap
Zárva

Szavazás

Mennyire volt megelégedve a szolgáltatásunkkal?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Facebook közösségünk

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Google+ oldalunk

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Ötlete, javaslata van?